An early catalyst for Central Beaverton’s revitalization, the Round is seen as an important contributor to the city’s landscape with a unique blend of environmental innovation in a mixed use development.  The project is one that creates better, healthier spaces for its occupants and has a lighter impact on nature.

The Round achieves a balance of healthy spaces to live, work,
and play.


The sustainable and ecofriendly construction includes:

  • Rooftop solar panels
  • Increased insulation
  • Custom energy efficient windows
  • Programmable thermostats
  • Low VOCs in paints, carpets and other building materials
  • Water efficient plumbing fixtures
  • Compact florescent lighting
  • Landscaping with native plants and water conservation measures
  • Protected green space
  • Energy-efficient delivery of heating and cooling services from the Central Plant

The Round ownership and property management team are working toward improving sustainability and eco-friendly measures on an ongoing basis, with the goal of achieving a LEED certification on the Watson Building.